Då har jag äntligen fått tid och lust att få ner i bloggen om 2020. När jag funderade över det nya året i höstas så kände jag att jag ville göra något som jag inte gjort innan. 2019 började jag med tre maraton på sex veckor och det var en otroligt skön start av det året. Då blev min plan att börja 2020 med tre maraton på tre veckor i Danmark. SEN blev det mörkt och ännu mörkare. Jag blev trött och kände inte för att ha för mycket inplanerat i kalendern. Det gråa försvann ju inte heller som ni vet. Nu är januari snart slut och inga maror sprungna och kommer inte heller att springas någon av de sista dagarna i januari. 


Vad är då målet för 2020?

Någon skrev på facebook 2020 km år 2020, tja, varför inte, det kör jag på :-D . En grupp med fantastiskt fina tröjor tryckte upp tröjor med 20 maraton  2020. 20 halvmaror 2020 och 20 ultror 2020. Så, det kör jag oxå på. 20 maror 2020, alltså, inte alla tre utmaningarna, det blir för dyra tröjor ;-) 

Jag avslutade 2019 med mara #34. Planen är att springa #50 i år. Gärna #55 oxå. Sambon jagar sin #100 så så fort ljuset har kommit och jag är i fas med livet I ljuset på dagarna, så kommer jag att sätta fart i maratonskorna, är planen. Två par nya skor ska nog hjälpa till.  :-) 

Huvudmålet i år är som de två senaste åren vårt traillopp i England över två dagar. Årets lopp heter Race To The Tower och är det med flest höjdmeter, så det är dags för backträning denna vår. Det är något som jag verkligen kommer att prioritera nu. Flyget dit och boende är redan bokat, så det kommer att bli en härlig avslutning på min semester, att få genomföra detta med Kärleken. <3 

Min årsplan är ungefär samma som förra året, att bli en snabbare starkare löpare med några färre kg att asa runt på i löparskorna. Då håller nog kroppen längre tror jag. Vår resa i Spanien i december var så underbar, så det blir en resa dit igen både i mars och december med maraton och mer solljus. 

Vägen till den Polska kronan fortsätter, men reviderat mål. Planen var att springa de fyra som vi har kvar i år, men vi ändrade planerna, så två maror i Polen i vår och de andra två i september 2021. Då klarar vi den utmaningen på 23 månader och man har 24 månader på sig.

 

Vi började året i Gdansk en helg då vi var lediga. Mys, god mat och löpning. VI planerade att ta tåget till Orlowo som ligger norr om Sopot och sedan springa hem. Kärleken sa fel ort när han köpte biljetter. Han köpte biljetter till Oliwa. Fast vi skulle ju till Orlowo och därför satte vi oss på tåget till Orlowo =-O . Fast när vi kom på det, så vågade vi bara åka en station, sen hoppade vi av. Vi sprang till Sopot, tog lite bilder och sedan tillbaka till vår lägenhet. Vi fick ihop 18 km. Jag hade lite för lite energi med mig, men det var en härlig löptur. 

Året har börjat bra när det gäller löpningen även om jag tycker att det är tråkigt att jag inte orkar åka iväg till Danmark för att springa maraton. Min dåliga sömn och fulla kalender säger nej, jag jobbar på med min dåliga sömn samt sorterar i kalendern så att jag mår så bra som jag kan göra. Vi tog oss till Skäralid på Söderåsen för backträning i söndags morse och det är ju aldrig fel med löpning där det är så vackert och fridfullt. 

Jag skriver som Kärleken ofta skriver 

Jag lever min dröm

Jag lever min dröm med mannen i mitt liv. 

Jag lever min dröm med våra familjer där både kärlek och träffar ger oss allt vi vill ha och behöver.

TACK TILL ER ALLA I VÅRA FINA FAMILJER

Nu är det dags för löpning i skogen med dotterns hund innan jag tar mig till gymmet för ett träningspass. Idag kommer dagen till att bestå av träning, promenader och rörelse, för torsdag och fredag ska jag till Malmö på utbildning och då kommer jag att sitta stilla mycket. 

See you


Cattis